Har du släkt i källaren?

Tydligen dags att damma av en gammal here som gjort sig omåttligt populär som världens mest kända pappa, nämligen vår allas älskade Fritzl. Tänkte bara rapportera lite snabbt om något han nu gjort som är det skönaste som han någonsin kunde ha gjort (förutom att gräva en källarvåning till sin isoleringscell).

Han har alltså hållit sin dotter instängd i en källare i 24 år, våldtagit henne under alla år, gjort henne på smällen åtta gånger och hon har fött sju barn åt honom. Detta kan klassas som ett av de mest morbida brotten i modern historia och han sitter nu inne på livstid. Han är totalt isolerad och har ingen kontakt med någon människa, han blir matad genom en liten lucka i dörren och får aldrig vara i kontakt med övriga fångar, detta endast för hans egen säkerhet. Han är alltså extremt jävla hatad. Och vad gör han?

Han skriver brev till sin dotter. En gång i veckan, varje vecka så får hon brev av sin far. Och nej, nej nej, det är inga ursäkter, ingen ånger och inget intresse för hur det går för henne. Nej, han tigger pengar. Han klagar över sin situation och tigger pengar för att läsa en juridikkurs så han kan försvara sig själv mot den orättvisa han lever i.

Detta gör honom till en så otroligt skön typ. Hur i helvete kan man resonera på det här sättet? Sanslöst underhållande.


Kommentarer
Postat av: linnea

Vaddå, det är väl klart? Han måste ju försvara sig, för tusan! Liksom, vad har han gjort för fel? Smakat lite på sin dotter, sett till att hon har bevarats från håriga män, gett barnbarnen en skyddad och trygg uppväxt... Att hon nu ska sörja för att han blir rättvist behandlad, det är inte mer än rätt. Om något borde han få medalj!

2010-04-22 @ 21:08:14
URL: http://fiskliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0